Open klomp Lexo zwart

Deze klomp is een gemakkelijke instapklomp waar je jarenlang plezier aan zal beleven. Lexo klompen worden met zorg handgemaakt in Denemarken. Ze zijn uiterst geschikt voor gebruik in de medische w...

€ 47,00
Prijs per Paar
Aantal: 
Bestellen

Deze klomp is een gemakkelijke instapklomp waar je jarenlang plezier aan zal beleven.

Lexo klompen worden met zorg handgemaakt in Denemarken. Ze zijn uiterst geschikt voor gebruik in de medische wereld. Vooral verplegend personeel dat lange dagen te been is, zal de pasvorm en het draagcomfort van deze klomp kunnen waarderen.
De zolen zijn gemaakt van polyurethaan, wat de klompen flexibel, geruisloos en schokabsorberend maakt. De bovenlaag en de zool zijn van leder, wat een perfecte pasvorm en lang draagcomfort garandeert.
Lexo klompen worden exclusief vervaardigd voor www.klompen-sabots.be door het Deense bedrijf Danclog.

Binnenzool
De binnenzool is gemaakt van 2mm dik leder boven een laag van 3mm polyurethaanschuim met actieve koolstoffilter dat zweten aanzienlijk vermindert. De actieve koolstoffilter vormt zich naar de voet en garandeert het loopcomfort.

Buitenzool
De buitenzool is gemaakt van polyurethane. Het materiaal is resistent tegen olie en hitte tot 140°C. De ingebouwde schokdemper absorbeert en verspreidt de druk over de volledige zool, wat je rug en gewrichten beschermt. Daarnaast beschikt de zool over een specifiek anti-slippatroon, wat het bovendien ook grip geeft op ladders.

Vulling
Om draagcomfort en een goede pasvorm te garanderen is de zool gevuld met een laag polyurethaanschuim.

Bovenlaag
De bovenlaag is gemaakt van PERMAIR leder. PERMAIR leder is echt leder, met het extra voordeel van een microporeuze afwerking, die je voeten laat ademen en een beschermingslaag creëert tegen krassen, vlekken en water. PERMAIR leder is gemaakt voor de strenge kwaliteitseisen van industieel schoeisel, ze biedt hoge bescherming en een uitstekende duurzaamheid.

Aantal

Prijs per Paar (incl. btw)

1 of meer

€ 47,00

2 of meer

€ 47,00  € 45,00

5 of meer

€ 47,00  € 44,00

10 of meer

€ 47,00  € 42,00

Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden

webshop klompen-sabots.be

www.klompen-sabots.be   info@klompen-sabots.be 
ALNOR-FPS nv
Eugeen Zetternamstraat 28b
9050 Gentbrugge
België

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.